D&B Vloeren: uw vloerspecialist in Hoorn

Vloer leggen in Hoorn

Droomt u al jaren van een prachtige houten vloer, maar heeft u keer op keer geen tijd op zoek te gaan? Wij bieden u uitkomst. Wij komen op afspraak bij u in Hoorn langs en bieden u de keuze uit een ruim assortiment vloeren. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houten vloer of juist een vloer zoekt met een specifieke afwerking; wij hebben voor u de vloer waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u de vloer zelf leggen of ons bedrijf de vloer laten leggen. Onze vloerspecialisten hebben jarenlange ervaring met vloer leggen en zorgen voor een mooi afgewerkt eindresultaat.

Service en kwaliteit

Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij bieden u daarom een totaalpakket als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Van het geven van professionele adviezen over bijvoorbeeld de afwerking tot tips op het gebied van onderhoud; wanneer u ons inschakelt kunt u erop rekenen dat wij u van begin tot eind vakkundig helpen met het leggen van uw vloer.

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen of uw oude vloer vervangen? Neem dan contact met ons op voor informatie de mogelijkheden. Voor alle vragen en voor het maken van een afspraak belt u naar 0229 - 79 94 57. Wij staan u graag te woord en bieden u een uitgebreide service als het gaat om vloeren leggen.

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom D en B Vloeren?

  • Gewerkt voor Heineken en Tommy Hilfiger
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoorn, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging