Zoek je een vloeren in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Hoorn

Vloer onderhoud Hoorn

Wij begrijpen als geen ander dat u jarenlang wilt genieten van uw vloer, maar hoe voorkomt u eventuele beschadigingen en slijtageplekken? Onze vloerspecialisten weten precies hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden. Om u een stukje op weg te helpen hebben wij een aantal tips op het gebied van vloeronderhoud voor u:

  • plaats viltjes onder uw meubels om krassen te voorkomen;
  • leg droogloopmatten bij uw deuren om vuil buiten de deur te houden;
  • stofzuig en dweil uw vloer regelmatig;
  • reinig uw vloer uitsluitend met de juiste middelen;
  • laat uw vloer periodiek schuren, voorzien van olie en in de lak zetten.

De mogelijkheden bij onderhoud vloeren

Wij raden u aan om voor periodiek schuren, oliën en lakken van uw vloer een specialist in te schakelen. Onze vloerspecialisten hebben alle kennis en gereedschappen in huis om uw vloer te voorzien van het juiste onderhoud. Dankzij onze werkzaamheden kan uw vloer er weer jaren tegenaan. Blijkt tijdens het onderhoud dat uw vloer niet meer te redden is? Dan voeren wij een volledige vloerrenovatie uit.

Wilt u weten of uw vloer onderhoud nodig heeft? Wilt u uw vloer laten inspecteren op mankementen? Of wilt u weten wat u zelf nog meer kunt doen om uw vloer er door de jaren heen mooi uit te laten zien? Maak een afspraak met ons vloerbedrijf. Wij komen graag bij u in Hoorn langs.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606