Zoek je een vloerenspecialist in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hoorn

Vloer onderhoud Hoorn

Wij begrijpen als geen ander dat u jarenlang wilt genieten van uw vloer, maar hoe voorkomt u eventuele beschadigingen en slijtageplekken? Onze vloerspecialisten weten precies hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden. Om u een stukje op weg te helpen hebben wij een aantal tips op het gebied van vloeronderhoud voor u:

  • plaats viltjes onder uw meubels om krassen te voorkomen;
  • leg droogloopmatten bij uw deuren om vuil buiten de deur te houden;
  • stofzuig en dweil uw vloer regelmatig;
  • reinig uw vloer uitsluitend met de juiste middelen;
  • laat uw vloer periodiek schuren, voorzien van olie en in de lak zetten.

De mogelijkheden bij onderhoud vloeren

Wij raden u aan om voor periodiek schuren, oliën en lakken van uw vloer een specialist in te schakelen. Onze vloerspecialisten hebben alle kennis en gereedschappen in huis om uw vloer te voorzien van het juiste onderhoud. Dankzij onze werkzaamheden kan uw vloer er weer jaren tegenaan. Blijkt tijdens het onderhoud dat uw vloer niet meer te redden is? Dan voeren wij een volledige vloerrenovatie uit.

Wilt u weten of uw vloer onderhoud nodig heeft? Wilt u uw vloer laten inspecteren op mankementen? Of wilt u weten wat u zelf nog meer kunt doen om uw vloer er door de jaren heen mooi uit te laten zien? Maak een afspraak met ons vloerbedrijf. Wij komen graag bij u in Hoorn langs.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606