Zoekt u een vloerenspecialist in Hoorn?

Vloerrenovatie in Hoorn

Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar bent u niet helemaal te spreken over de staat van de vloer? Of zijn er in de loop der jaren slijtage plekken in uw huidige vloer ontstaan? Onze vloerspecialisten hebben voor elke beschadigde vloer een passende oplossing. In sommige gevallen is alleen een kleine reparatie voldoende, maar bij grote beschadigingen is de enige oplossing een volledige vloerrenovatie.

Vakkundig en snel een renovatievloer

Een vloerrenovatie is een stuk voordeliger dan het leggen van een compleet nieuwe vloer. Voordat wij starten met de werkzaamheden gaan wij met u in gesprek. Wilt u de vloer herstellen in oorspronkelijke staat? Of kiest u liever voor een olie met een kleurpigment? Dit zijn voorbeelden van vragen die wij u tijdens dit gesprek stellen. Alles is bij ons mogelijk en wij helpen u graag met het maken van de keuzes. Wij werken tenslotte dagelijks met vloeren en willen graag dat u opnieuw jarenlang kunt genieten van uw vloer.

Heeft uw vloer direct renovatie nodig? Bel dan naar 0229 - 79 94 57 voor het maken van een afspraak. Vaak is de vloer vernieuwen overbodig. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden van vloerrenovatie. Wij komen graag uw vloer opknappen in Hoorn!

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom kiest u voor ons?

  • Specialist in houten vloeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Hoorn, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging