Zoek je een vloerenspecialist in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hoorn

Vloerrenovatie in Hoorn

Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar bent u niet helemaal te spreken over de staat van de vloer? Of zijn er in de loop der jaren slijtage plekken in uw huidige vloer ontstaan? Onze vloerspecialisten hebben voor elke beschadigde vloer een passende oplossing. In sommige gevallen is alleen een kleine reparatie voldoende, maar bij grote beschadigingen is de enige oplossing een volledige vloerrenovatie.

Vakkundig en snel een renovatievloer

Een vloerrenovatie is een stuk voordeliger dan het leggen van een compleet nieuwe vloer. Voordat wij starten met de werkzaamheden gaan wij met u in gesprek. Wilt u de vloer herstellen in oorspronkelijke staat? Of kiest u liever voor een olie met een kleurpigment? Dit zijn voorbeelden van vragen die wij u tijdens dit gesprek stellen. Alles is bij ons mogelijk en wij helpen u graag met het maken van de keuzes. Wij werken tenslotte dagelijks met vloeren en willen graag dat u opnieuw jarenlang kunt genieten van uw vloer.

Heeft uw vloer direct renovatie nodig? Bel dan naar 0800 255 3733 voor het maken van een afspraak. Vaak is de vloer vernieuwen overbodig. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden van vloerrenovatie. Wij komen graag uw vloer opknappen in Hoorn!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606